Повернутися до звичайного режиму

"Ділимося досвідом"

28 лютого на базі школи відбувся районний семінар заступників директорів з виховної роботи за темою "Інноваційний супровід розвитку особистості у виховній роботі школи"

Метою семінару було ознайомлення слухачів з теоретичними основами інтерактивних технологій виховання учнів та поглиблення знань заступників директорів шкіл району щодо використання інтерактивних технологій у виховній діяльності з учнями.

Завдання семінару: розкрити суть інноваційних форм роботи з учнями; надати методичну допомогу та ознайомити з використанням технологій у виховній системі ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Кучурган.

Відкрила роботу семінару директор школи Пашура Лариса Василівна, яка ознайомила учасників семінару з педагогічним складом колективу школи, розповіла про традиції школи та систему виховної роботи.

Хабарова Галина Василівна, методист районного методичного кабінету Роздільнянської РДА, ознайомила учасників з теоретичними складовими інноваційного супроводу системи виховання учнівської молоді.

Презентувала систему виховної роботи школи заступник директора з виховної роботи Чернишенко Людмила Олександрівна.

В ході семінару були проведені:

  • Мультимедійна презентація системи виховної роботи школи, під час якої Чернишенко Людмила Олександрівна розповіла про виховну модель школи - "Школи розвитку особистості" та показала систему роботи за напрямками ціннісного ставлення: до суспільства та Держави, до себе, до знань, до мистецтва, до природи та праці, до родини. Продемонструвала учасникам семінару відео-фрагменти традиційних виховних заходів школи.
  • "Моя Батьківщина - це будні і свята, і неба безмежного щир..." Вчителі Лаптєва Олена Іванівна та Журавська Оксана Миколаївна з учнями 4-х класів представили один із видів інтерактивних методів виховання - колективну творчу справу - свято.
  • Виховна година "Щастя", за участю учнів 6Б класу, яку підготувала та провела класний керівник Павлевич Світлана Володимирівна з використанням інтерактивних технологій та технічних засобів навчання.

Адміністрація школи висловлює подяку батькам учнів 4-х класів, які взяли участь в проведенні свята та надали суттєву допомогу у його проведені.

/Files/images/ф3.jpg/Files/images/ф2.jpg

/Files/images/ф4.jpg

/Files/images/ф5.jpg

/Files/images/ф7.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 159